25/2/09

Dijous paella arrenca de nou!!!!


Sembla ser que després de la temporada d'hivernar toca altre cop fer-se notar i què millor que amb un disc que es perem que surti ben aviat (segons les prediccions metereològiques ha de ploure pel març). Enguany, mantindrem la mateixa formació i anirem incorporant (en la mesura possible) al guitarrista Rafalito de mataró (membre del grup Ai Ai Ai). Què us he de dir que ja no sabeu?? doncs que sóc una dona de poques paraules i que fins ara tenia també el meu bloc hivernant.....ja se sap que amb la primavera la cosa s'altera....poden més les ganes del bon temps està clar. Bé, retornant al fil del què parlava en un principi, aquest nou disc està fet molt amb molt de carinyu, el mestre Albert Vila (baixista del conjunt) ha estat treballant-hi molt de temps. Crec que aquest nou disc, és la mostra de l'evolució natural que ha anat fent el grup, torna una mica més a les arrels purament rumberes però sense oblidar la rehivindicació de la cultura mediterrània, més algunes sorpresetes que hi trobareu.

En fi, que esperem que us agradi ! Apa, ens veiem pels puestus!

4 comentaris:

Sedinis ha dit...

al tantu! al loro! òndia tu!! però si la tornem a tenir per ací!!! jijiji!!! ;)
Doncs la veritat és que aquest discu s'espera amb candeletes i algun que altre concertillu també!

'inga quín of de nait, com bé dius, mus veiem pels puestus!
un petó!

Marta Cava ha dit...

Per fi et tenim de tornada al món blocaire! A viam com és el nou cd, que amb les cançons que heu penjat al myspace (meu espès, segons la senyoreta sedinis) encara tenim més ganes de cd!!!

Doncs au, ens veiem pel ciber-món!

Som lo que semblem ha dit...

ei guapes! encantada de saludar-vos i retrobar-vos!!! que arribi si més no la primavera ben aviat i comencem a fer bolos maresmencs!!!!
petons a les dues i records a la resta de la familia que esperem que estigui bé.

Sant Gaudenci ha dit...

Hola Agata!
Cercant per la xarxa quan surt el nou disc de Dijous Paella m'he trobat amb el teu bloc!!! He pensat que poguent-ho preguntar a tu directament, perquè he de buscar-ho pel google? :) Quan surt el discazooo??? He trucat a l'FNAC i m'han dit que nomès tenen un doble CD! El primer era doble CD? Es tracta del segon? Situa'm siusplau!! :)

Una abraçadota!!!!